Home EduSkinCare Ingrijire Zilnica AVC – accident vascular cerebral
AVC – accident vascular cerebral

AVC – accident vascular cerebral

150 milioane de oameni sufera un AVC (accident vascular cerebral) in fiecare an, din acestia 5 milione mor si alte 5 milioane raman cu disabilitati permanente, spune WHO (world health organization).

Numarul mortilor in urma AVC in Europa este aproximat la 650000.

Profilaxia AVC este aproape imposibil de facut, factorii care prezinta simptomatologia sunt sibiectivi si fac referinta la “stilul de viata” adica .. nimic,

EXISTA o solutie nu doar pentru recuperarea celor ce au suferit AVC dar si pentru reabilitarea lor. Am scris, am povestit, am publicat, am prezentat aceasta solutie. Se pare ca rezolvarea nu intereseaza atat vreme cat nu esti parte din problema.

TREBUIE sa stii ca oricand ti se poate intampla un AVC, oricand poti sa mori sau sa ramai paralizat pe viata.

Recuperarea, in caz ca AVC-ul nu te omoara, este extrem de scumpa si este facuta empiric, adica bazata pe experiment, pe ceea ce s-a dovedit ca functioneaza. In special masaje, kineto, si ceva medicatie.

Exista o solutie, am scris despre asta aici http://www.hdev.info/cshd-innovative-medical-device-for-medical-recovery-and-rehabilitation/.

Observ cu tristete interesul din ce in ce mai mare fata de nimic in dauna vietii si mai ales a avolutiei.

Amintiti-va sa plangeti de doua ori in cazul in care moartea unei persoane ce a suferit AVC va va afecta: pentru pierdera celui drag si pentru ignoranta afisata.