Home EduSkinCare Tratament Piele Grasa Solutii simple dar eficiente pentru pielea grasa
Solutii simple dar eficiente pentru pielea grasa

Solutii simple dar eficiente pentru pielea grasa

Pielea grasa este pielea in care secretia de sebuum este peste normal.

Cauzele ce induc o hipersecretie sunt multiple, incepand cu produsele de curatare nepotrivite, pH-ul gresit (neutru sau bazic), deficiente structurale ale pielii, spalarea excesiva, produse de ingrijire care prin ingredienti produc o alterare a celulelor si o dereglare a filmului hidrolipidic, etc.

In mai toate cazurile se incearca redresearea acestei probleme folosind aceleasi produse si proceduri care au dus la aparitia problemei.

Necunoasterea acestori notiuni de baza duce la agravarea si proliferarea problemelor de hipersecretie a pielii, pentru ca odata urmate aceleasi sfaturi care nu dau rezultate, se insista pe rezolvarea problemelor fara a  se cunoaste logica evenimentelor ce produc problemele.

In mod firesc incercarea de a rezolva o problema fara a sti cauzele si apoi metoda de rezolvare, va fi intodeauna un esec, chiar daca problema pare uneori spre rezolvare.

In cazul cand suferiti de hipersecretie de sebuum sau chiar si daca aveti pielea mai grasa sau mixta (zona T) secretul este de a modera secretia de sebuum printr-o masca specifica.

Cea mai buna de pana acum se dovedeste a fi clayMask de la Medik8, masca ce reduce semnificativ secretia de sebuum. clayMask este o masca cu argila naturala, ingredient care scoate impuritatile la suprafata si absoarbe excesul de ulei, prevenind obturarea, blocarea porilor.

clayMask este un produs care se lasa sa se intareasca pe fata – clayMask absoabe excesul de sebum si elimina impuritatile din piele – clayMask reda texura fina a pielii fara sa o usuce – clayMask ajuta la detoxifierea pielii prin neutralizarea radicalilor liberi.

Nu toate mastile cu argila pot realiza acest lucru, cele mai multe blocand porii si astfel se creeaza alte probleme. Alantoina si vitamina E continuta in clayMask ofera si suportul de tratament de care pielea are nevoie.

Astfel aplicarea clayMask regleaza secretia de sebuum si astfel se echilibreaza si se mentine echilibrul cutanat.